Dave Bautista kan være færdig som Drax i ‘Guardians of the Galaxy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Drax’ fra ‘Guardians of the Galaxy’ vender måske ikke tilbage i volume 3 – i hvert fald ikke i skikkelse af Dave Bautista, der har spillet det grønne kæmperumvæsen i de sidste to Marvel-film om Star-Lord og co.

Det fortæller skuespilleren i det britiske Jonathan Ross Show, hvor han sår tvivl om et fremtidigt samarbejde med Disney, og om der overhovedet bliver en tredje film i franchisen: »Det er en bittersød samtale – eller nej, det er en bitter-bitter samtale, fordi jeg er utilfreds med, hvad de gjorde mod James Gunn. De sætter filmen på hold på ubestemt tid. For at være ærlig så ved jeg ikke, om jeg vil arbejde for Disney«.

James Gunn blev i juli fyret af Disney for nogle ti år gamle tweets, hvor instruktøren lavede stødende jokes om blandt andet voldtægt. Fyringen har efterfølgende vakt harme blandt kolleger i branchen og fået hovedparten af ‘Guardians’-castet til at underskrive en erklæring for at få genansat Gunn, hvilket ikke lykkedes. Særligt Bautista har ytret sin uenighed med Disneys beslutning, hvilket han tidligere har givet udtryk for på Twitter, hvor han tager afstand fra filmselskabets måde at operere på.

I den sidste ‘Avengers’-film udraderede superskurken Thanos halvdelen af universets befolkning, heriblandt Drax, der dermed muligvis godt kunne skrives helt ud af næste film, selvom han har været en meget central karakter i fortællingen og utvivlsomt er en fanfavorit, der vil blive savnet. Om han overhovedet kan smutte fra filmen ud fra sine kontraktlige forpligtelser, er uvist. Hvornår en eventuel produktion af ‘Guardians of the Galaxy’ volume 3 bliver genoptaget, er lige så uvist.

Læs også: Disney sætter ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ på pause, mens Dave Bautista troller studiet på Twitter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af