Disney tager ikke ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør til nåde trods pres fra alle sider

Forleden udsendte hovedparten af stjernecastet fra ‘Guardians of the Galaxy’ en underskrevet erklæring, hvor de udtrykte deres uforbeholdne støtte til instruktør James Gunn, der blev fyret fra sit job på den kommende tredje film i serien af produktionsselskabet Disney efter en håndfuld grove, 10 år gamle tweets blevet gravet frem igen.

Men det pres, der siden fyringen både er kommet fra fans og skuespillere, får ikke nogen effekt: Disney tager ikke James Gunn tilbage, siger insider-kilder til branchemediet Variety.

»Jeg kan ikke se Disney genhyre ham. De tweets var så forfærdelige, og Disney har en anden standard end andre studier«, siger en kilde, der er tæt på beslutningsprocesserne.

Gunns tweets jokede blandt andet om voldtægt og pædofili. Han har for længe siden undskyldt dem og fortalt, at han har udviklet sig som menneske siden, og han accepterede selv sin fyring, da den forelå.

Disney skal nu finde en ny instruktør til tredje ‘Guardians of Galaxy’-film, men de har ifølge Variety ikke travlt, for de har endnu ikke annonceret en premieredato på filmen. Der er intet, der tyder på, at skuespillerne, der underskrev støtte-erklæringen – heriblandt Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper og Vince Vaughn – boykotter filmen, som de er kontraktligt forpligtet til at lave.

Læs også: Disneys fyring af James Gunn sender et dybt problematisk budskab til kommende generationer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af