Disney sætter ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ på pause, mens Dave Bautista troller studiet på Twitter

Disney sætter ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ på pause, mens Dave Bautista troller studiet på Twitter
Dave Bautista som Drax i 'Guardians of the Galaxy'.

Disneys fyring af ‘Guardians of the Galaxy’-instruktøren James Gunn over 10 år gamle tweets har fået vidtrækkende konsekvenser for Marvel Cinematic Universe, der har set sig nødsaget til at sætte den tredje film i serien om Star-Lord på midlertidig pause.

I denne uge meddelte Disney, at filmholdet, der var igang med præproduktion på filmen, var fritstillet til at søge andet arbejde. Det skriver Variety. Filmen var ellers planlagt til at begynde optagelserne i 2019, men en officiel premieredato har aldrig været fastlagt.

Efter sin fyring har James Gunn fået stor opbakning både fra fans og kollegaer. Hele ‘Guardians’-castet underskrev tidligere på måneden et statement for at få Gunn genansat, men Disney står fast på sin beslutning om ikke at tage instruktøren til nåde.

De flere år gamle Tweets blev gravet frem af den amerikanske alt-right bevægelse, der ønskede at begrave Gunn af politiske årsager – instruktøren har været en udtalt modstander af Donald Trump. Det faktum har særligt fået Dave Bautista op i det røde felt, hvilket hans seneste vrede Tweet mod Disney understreger:

Læs også: Disneys fyring af ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør James Gunn sender et dybt problematisk budskab til kommende generationer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af