‘Downton Abbey’-filmen får premieredato

‘Downton Abbey’-filmen får premieredato
Maggie Smith og Michelle Dockery i 'Downton Abbey'.

I juli kom det frem, at den populære britiske tv-serie ‘Downton Abbey’ vender tilbage som spillefilm, og nu har filmen fået fastlagt en international premieredato, der står til at blive den 13. september 2019.

Filmen er skrevet af serieskaber Julian Fellowes og har Michael Engler som instruktør, der har erstattet den oprindelige mand på posten, Brian Percival, som i stedet bliver producer. Ligesom Percival har Engler også instrueret flere afsnit af den prisvindende serie, der blev sendt fra 2010 til 2015.

Produktionen begyndte i august, og mange af skuespillerne fra seriens originale cast vender tilbage til godset i den fiktive by Downton, heriblandt Crawley-familien bestående af Michelle Dockery (Lady Mary Crawley), Elizabeth McGovern (Cora Crawley), Maggie Smith (Violet Crawley) og Hugh Bonneville (Robert Crawley). Af castets nytilkomne kan blandt andre nævnes Imelda Staunton, Tuppence Middleton, David Haig, Simon Jones, Kate Phillips og Stephen Campbell Moore.

Serien følger familien Crawley og deres stab i starten af 1900-tallet, men hvad filmen kommer til at handle om, er endnu ikke blevet røbet, ligesom den heller ikke har fået en titel.

Læs også: De største overraskelser, uretfærdigheder og en ægte hjertevarmer ved nattens Emmy-uddeling

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af