‘Kriger’ med Danica Curcic og Dar Salim er TV 2’s nye store serie – se traileren

TV 2 har de senere år markeret sig stærkere og stærkere på serieområdet, og deres kommende miniserie ‘Kriger’ er en af kanalens mest ambitiøse til dato.

Dar Salim spiller officeren CC, der kommer hjem fra 10 års krigstjeneste med ar – og et stort tab – på sjælen. På den seneste mission blev hans ven Peter dræbt efter en mission med ordre udstukket af CC, og han forlader militæret i skyld og skam. Da Peters enke, politiefterforskeren Louise (Danica Curcic), beder ham om at gå undercover hos den berygtede rockerbande Wolves, har han så lidt at tabe, at han indvilliger med det samme. Målet er at få rockerpræsidenten Tom (en arret og tatoveret Lars Ranthe) ned med nakken, hvilket selvfølgelig ikke ligefrem er ufarligt.

Christoffer Boe har instrueret samtlige afsnit af serien (som han selv har skrevet med Simon Pasternak) og fuldender dermed sin rejse fra arthouse-darling til kvalitetsbevidst mainstreaminstruktør, idet han også står bag den om lidt aktuelle Jussi Adler-Olsen-film ‘Journal 64’. Med ham bag roret og to af dansk films hotteste skuespilnavne, Salim og Curcic, i spidsen, er der grund til at have store forventninger til serien, der har en spilletid på seks afsnit.

Seriens musik er skåret af Jens Ole McCoy fra Ukendt Kunstner, der også lavede scoret til ‘Underverden’, og i birollerne ses kapaciteter som Søren Malling, Natalie Madueño, Rudi Køhnke, Nicolas Bro, Kenneth Kristensen, Marco Ilsø, Andrea Vagn Jensen og Katrine Greis-Rosenthal.

‘Kriger’ får premiere på TV 2 8. oktober.

Læs også: Dar Salim – »Jeg forventede modstanden, for jeg har mødt den hele mit liv«

Læs også: Danica Curcic – »Hallo, jeg sidder lige her, det er pænt mærkeligt, du snakker om mig i tredjeperson«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af