‘Space Jam 2’ på vej med LeBron James i hovedrollen og ‘Black Panther’-instruktør i kulissen

Allerede i 2015 kunne vi rapportere, at der var planer om at lave en fortsættelse til den populære 90’er-komedie ‘Space Jam’. Efter flere års tavshed er der nu nyt om filmen.

Den oprindelige ‘Space Jam’ fra 1996 havde basketballspilleren Michael Jordan i hovedrollen, hvor han spillede basket med mange af de populære Looney Tunes tegneseriefigurer som Snurre Snup, Daffy And, Elmer Fjot og Pelle Gris.

I den kommende film er Michael Jordan blevet skiftet ud med nutidens måske største basketspiller, LeBron James, der før har haft en birolle i komedien ‘Trainwreck’.

I et interview med The Hollywood Reporter fortæller James, at filmen nu endelig bliver en realitet. ‘Space Jam 2’ skal instrueres af den forholdsvist ukendte Terence Nance, der er den drivende kraft bag HBO-showet ‘Random Acts of Flyness’.

Endnu mere interessant er det, at Ryan Coogler, der med ‘Creed’ og ‘Black Panther’ er blevet tidens mest eftertragtede afroamerikanske instruktør, skal producere filmen. Flere detaljer findes dog indtil videre ikke.

Til The Hollywood Reporter fortæller James, hvorfor det er vigtigt for ham at lave denne film: »’Space Jam’-samarbejdet handler om så meget mere, end at jeg bare skal lave filmen sammen med Looney Tunes. Det er så meget større. Jeg ville elske, hvis børn kunne lære at forstå, præcis hvor vigtige de kan føle sig, og hvor vigtige de kan blive, hvis de ikke opgiver deres drømme. Og det tror jeg, Ryan gjorde for mange mennesker (med ‘Black Panther’, red.)«.

En premieredato for ‘Space Jam 2’ er endnu ikke annonceret, men det bliver med stor sandsynlighed engang i 2020.

Læs også: ‘Black Panther’-instruktør om spinoff med det kvindelige cast – »Det ville være fantastisk!«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af