Toni Collette er stjernen i ny Netflix-serie – se traileren til ‘Wanderlust’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Toni Collette er hovednavnet i en ny Netflix-serie, der får premiere til oktober under titlen ‘Wanderlust’ og netop har fået en trailer. Skuespillerinden markerede sig for nyligt med en fremragende præstation som moren i den roste gyser ‘Hereditary’ (som vi gav fem stjerner), og hun lader til at være et eftertragtet navn hos Netflix, der har Collette på toppen af rollelisten i hele tre kommende udgivelser.

Foruden ‘Wanderlust’ er der tale om en gyserfilm (med kollega Jake Gyllenhaal) under titlen ‘Velvet Buzzsaw’ og en krimiserie med den foreløbige titel ‘Unbelievable’, der er under produktion.

I komediedramaet ‘Wanderlust’ er det ikke gys, men ægteskabsknas der spøger. Collette spiller terapeuten Joy, der forsøger at genoplive sit ægteskab med sin mand Alan (Steven Mackintosh) ved at eksperimentere med et åbent forhold. Da ægteparret i traileren fortæller om deres opgør med det monogame forhold til børnene ved middagsbordet, bliver de mildest talt en smule chokerede. Eksperimentet udvikler sig hurtigt til passionerede kærlighedsforhold både inden- og uden for ægteskabet, og det vil vise sig, om den seksuelle »rejselyst« (som den tyske titel oversættes til) virkelig kan redde ægteskabet.

Serien er skrevet af Nick Payne, som blandt andet har været manusforfatter på flere afsnit af ‘The Crown’ og ‘The Sense Of An Ending’. Foruden Collette består rollelisten af mindre kendte navne som førnævnte Mackintosh, Zawe Ashton og Royce Pierreson.

Serien er i seks afsnit, og den får premiere på Netflix den 19. oktober.

Læs også: Ugens streamingtip: At ingen ser ’Succession’ på HBO er simpelthen synd og skam

Læs også: Ren stjerneparade: Her er efterårets 16 mest ventede serier

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af