‘Wonder Woman’-skuespiller castet som hovedskurk i ‘Bond 25’ – men ved ikke, om han er købt eller solgt

‘Wonder Woman’-skuespiller castet som hovedskurk i ‘Bond 25’ – men ved ikke, om han er købt eller solgt
Saïd Taghmaoui i 'Wonder Woman'

Siden Danny Boyle forlod jobbet som instruktør på ‘Bond 25’ for nogle uger siden, har filmens fremtid stået uvis hen. En ny instruktør er ikke fundet, selvom to kandidater har meldt sig ind i kampen, og filmens premieredato er rykket til sidste halvdel af 2020.

Boyle skulle have forladt projektet over uenigheder om castingen af filmens skurk, da Daniel Craig har det sidste ord, når det kommer til filmens skuespillere. Efter sigende var Boyles foretrukne valg den ukendte polske skuespiller Tomasz Kot, men det lader nu til ikke at have været tilfældet.

I et interview med mediet The National fortæller skuespilleren Saïd Taghmaoui, der brød igennem i rollen som Sameer i ‘Wonder Woman’, at han skulle have fået rollen som filmens skurk.

»Det er meningen, at jeg skal være med i den næste ‘James Bond’, som hovedskurken«, fortæller Taghmaoui. »Jeg blev castet af Danny Boyle, men han har jo lige forladt projektet, så selvfølgelig er der en del usikkerhed. Vi ved ikke, hvem instruktøren bliver, og lige nu ved producerne ikke, om skurken skal være af russisk eller mellemøstlig afstamning.

Jeg har lige modtaget en besked, hvor der bogstavligt talt står: ‘Hvis de vælger Mellemøsten, så er det dig. Hvis de vælger Rusland, bliver det en anden’. Sådan er mit liv. Altid lige på vippen mellem noget, der kan ændre mit liv, eller noget der bare forsvinder«.

Læs også: Idris Elba afviser James Bond-rygter i videoklip

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af