Bond-rygter: To nye instruktørnavne melder sig ind i kampen om ‘Bond 25’, mens premieredato skubbes

Bond-rygter: To nye instruktørnavne melder sig ind i kampen om ‘Bond 25’, mens premieredato skubbes
Daniel Craig som James Bond.

Der er ikke engang gået en uge, siden Danny Boyle meddelte, at han ikke fortsætter som instruktør på den kommende ‘Bond 25’ på grund af »kreative uenigheder«, som bundede i en uoverensstemmelse med Daniel Craig omkring castingen af filmens skurk.

Men allerede nu er rygtebørsen begyndt at summe, og to markante nye instruktørnavne har meldt sig ind i kampen om ‘Bond 25’ foruden to gamle kendinge.

Det drejer sig om ‘Baby Driver’-instruktøren Edgar Wright og ‘Big Little Lies’-instruktøren Jean-Marc Valée, der, ifølge Deadline, har tilsluttet sig instruktør-shortlisten, som desuden tæller David Mackenzie (‘Hell or High Water’) og Yann Demange (‘Bag fjendens linjer’ og ‘White Boy Rick’).

Både Wright og Valée er interessante bud på Bond-instruktører af samme grunde som Danny Boyle: De er begge kendt for deres distinkte visuelle stil og en grad af eksperimenterende historiefortælling, man sjældent ser i store blockbusters – og som sandsynligvis også medvirkede til Boyles tidlige afgang.

Hverken Wright eller Valée, der er aktuel med ‘Sharp Objects’ på HBO, har nye spillefilm på tegnebrættet. Wright arbejder dog på en dokumentar om bandet Sparks, men mon ikke han kan finde tid til ‘Bond 25’, hvis tilbuddet melder sig.

Ifølge Hollywood Reporter er den overdrevent ambitiøs premieredato i november 2019 blevet rykket til omkring samme tid i 2020 efter Boyles afgang, hvilket altså giver en ny instruktør tid til at justere manuskriptet efter sin egen stil.

Læs også: Idris Elba afviser James Bond-rygter i videoklip

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af