Hvem er den anden Daredevil i traileren til sæson 3 af Marvel-serien?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er over to år siden, at anden sæson af den populære Marvel-serie ‘Daredevil’ havde premiere. Siden da har karakteren dog også været en del af ‘The Defenders’, der forenede ham med Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist.

Nu er første trailer til ‘Daredevil’s tredje sæson ankommet, og det tyder på, at serien ikke skruer ned for hverken action eller brutalitet – tværtimod

Siden begivenhederne i ‘The Defenders’ har Daredevil, der går under det borgerlige navn Matt Murdock, været forsvundet. Men da ærkefjenden Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) slipper ud af fængselet og begynder at skabe kaos, må Murdock vælge imellem sit isolerede liv alene, eller tage kampen op mod den ondskab, der før har knækket ham.

Traileren byder tilsyneladende også på en ny skurk i form af en Daredevil-dobbeltgænger, der skaber ravage. Meget mere om karakteren vides endnu ikke, men det lader til at være en del af Wilson Fisks plan om at vende folkestemningen imod Murdock.

‘Daredevil’ sæson 3 har premiere på Netflix den 19. oktober.

Læs også: Marvel hyrer CPH PIX-aktuel instruktør til ‘The Eternals’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af