Lena Dunham skal skrive flygtninge-drama for Steven Spielberg og J.J. Abrams

Lena Dunham skal skrive flygtninge-drama for Steven Spielberg og J.J. Abrams
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

Lena Dunham har, siden den sidste sæson af ‘Girls’ rullede over HBO sidste år, ikke haft nogen lad side at ligge på. Men efter at have stået bag den nye HBO-serie ‘Camping’, at have landet en rolle i Quentin Tarantinos kommende ’Once Upon a Time in Hollywood’ og tøj-pranket sin mor på tv, er hun nu klar til sin næste store opgave. Denne gang i den helt seriøse ende.

Dunham skal skrive manuskriptet til et nyt flygtningedrama, som har Steven Spielberg og J.J. Abrams i producerstolene. Dramaet er baseret på Melissa Flemings bog ’A Hope More Powerful Than the Sea: One Refugee’s Incredible Story of Love, Loss, and Survival’. Flemings værk er en sand fortælling om den syriske flygtning Dooa Al Zamel, der overlevede et skibbrud på sin flugt i en båd fra Ægypten til Sverige i en båd med hundredevis af andre flygtninge – og sin mand og to små børn.

Den kommende film får efter sigende en mere mundret titel end Flemings værk. Hverken instruktør eller roller er besat endnu.

Læs også: Lena Dunham bakker ud af samarbejde efter misforstået sweatshirt-citat

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af