Louis C.K. om følgerne af sexskandale: Har været i helvede og er blevet 35 mio. dollars fattigere

Louis C.K. om følgerne af sexskandale: Har været i helvede og er blevet 35 mio. dollars fattigere
Louis C.K. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

I løbet af den seneste halvanden måned er Louis C.K. så småt begyndt at betræde de skrå brædder igen, efter han sidste efterår erklærede sig skyldig i en række sexchikaneanklager. Hans seneste tilbagevenden til scenen skete for en uge siden på West Side Comedy Club i New York, hvorfra Laugh Spin efterfølgende samlede et par citater fra hans kolleger.

Aftenens vært ved standup-showet var komikeren Amarie Castillo, der først og fremmest påpeger, at Louis C.K. fra første øjeblik påtalte det, alle sad og tænkte. »Det har været et underligt år«, som han sagde. C.K. forklarede endvidere, at han følte, han havde været en tur i helvede (hvor han desuden havde mødt Hitler), og at han i løbet af året havde oplevet fremmede mennesker råbe ad ham på gaden og fortælle ham, hvor meget de hadede ham.

C.K. fortalte desuden, at han mistede 35 millioner dollars på en time. Hvorvidt det var en ’stand-up fremmer forståelsen’-anekdote, kan kun C.K.’s bankkonto bekræfte, men helt utænkeligt synes det alligevel ikke.

Castillo fortæller om optrædenen: »Han var så oprigtig og reflekteret omkring, hvor underligt hans år var, prøvede noget nyt mørkt og beskidt materiale. Det lyder på mig som om, han indrømmer, erkender og prøver at finde ud af det«.

Læs også: Louis C.K. er tilbage på scenen (igen) – mødt af jubel og udvandring

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af