Louis C.K. er tilbage på scenen (igen) – mødt af jubel og udvandring

Louis C.K. er tilbage på scenen (igen) – mødt af jubel og udvandring
Louis C.K. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

For godt en måned siden optrådte Louis C.K. for første gang med standup, siden han erklærede sig skyldig i en række sexchikaneanklager. C.K.s comeback foregik på comedyklubben The Comedy Cellar i New York City, hvor han uanmeldt dukkede op og leverede et set på et kvarter.

Hans optræden blev mødt af megen kritik, blandt andet fordi han slet ikke påtalte sexchikanesagen. Samtidig var det med til at igangsætte en debat om, hvornår og hvorvidt tilgivelse er muligt i de adskillige verserende sexchikanesager.

I foregårs gjorde C.K. det så igen – leverede et kort, uannonceret set på sin gamle hjemmebane The Comedy Cellar. New York Post rapporterer, at komikeren blev mødt af negativ respons, hvor flere udvandrede i protest. En unavngiven kilde fortæller: »Han gik på omkring midnat. Nogle få kvinder udvandrede. Han påtalte slet ikke [#MeToo-anklagerne imod ham]. Han var faktisk lidt arrogant… Han sagde ting som: ‘Jeg har været væk i et stykke tid, for alle har jo brug for en pause’«.

Det New York-baserede nyhedsmedie Gothamist har hørt lydoptagelser af C.K.s optræden og skriver, at eventuelle buh-råb »drukner fuldstændig i jubel og klap«. En kilde har samtidigt fortalt Gothamist, at det blot var to personer, der udvandrede fra showet.

Flere af de tilstedeværende har efterfølgende tweetet om oplevelsen. I et nu slettet tweet fra brugeren Hingeloss, stod der: »Jeg så Louis C.K. på Comedy Cellar i går, og jeg kan glædeligt rapportere, at hans nye materiale er lige så elendigt som det gamle«.

Alli Breen, der selv laver standup, var også til stede og skriver, at C.K. nok ikke har fulgt med i afhøringen af den chikaneanklagede dommer Brett Kavanaugh, der fylder meget i de amerikanske medier lige nu.

Komikeren Hannah Gadsby, der tidligere på året nedbrød konventioner og tabuer med sit standup-show ‘Nanette’, giver også sit besyv med.

Læs også: FX-chef åbner døren på klem for comeback til Louis C.K.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af