Louis C.K. får hug på Twitter for sit comeback

Louis C.K. får hug på Twitter for sit comeback
Louis C.K. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

I søndags optrådte Louis C.K. for første gang med standup, siden han i november sidste år indrømmede sig skyldig i en række anklager om seksuelle krænkelser fra flere kvindelige kolleger. C.K. leverede et show på et kvarter på sin faste newyorker-comedyklub Comedy Celler, dog uden at komme ind på anklagerne. Han blev mødt med bifald.

Siden hans optræden har flere på Twitter kritiseret både ham og comedy-branchen for at tillade ham at gøre comeback alt for tidligt. Samtidigt har det sat gang i en debat om, hvornår og hvorvidt tilgivelse er mulig i en sådan sag. Se nogle af de omtalte Tweets herunder.

Noam Dworman, der ejer Comedy Celler, fortæller til The Hollywood Reporter, at han ikke vidste, at C.K. ville optræde, og at C.K. ikke blev betalt: »Der var ingen betaling, fordi det ikke hjælper os. Jeg mener, at manden er berettiget til sit levebrød, men det er op til publikum, hvorvidt det skal ske eller ej«.

Dworman fortæller også, at C.K. fik en varm modtagelse, men at en enkelt gæst var utilfreds: »En enkelt mand fra publikum indsendte en klage via mail dagen efter, og vi fik det så snakket igennem. Men vi fik også fire eller fem positive mails fra andre kunder, og hvis man hører lydoptagelsen, blev han mødt med et stort bifald.

Når det så er sagt, så påtalte [C.K.] ikke anklagerne – han leverede bare en sædvanlig optræden. Og det mener jeg var en chance, han gik glip af. Han forlod rampelyset ved at sige: ‘Jeg har snakket i lang tid, nu vil jeg lytte’, og dermed skabte han forventningen: ‘Nu hvor du er tilbage efter ni måneder, hvad har du så lært?’. Og hvis bare han havde sagt et eller andet, der viste en anden side af ham, så tror jeg, overskrifterne i dag ikke havde været så hårde«.

Læs også: FX-chef åbner døren på klem for comeback til Louis C.K.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af