Louis C.K.’s første annoncerede standup-show mødt af protestskilte

Louis C.K.’s første annoncerede standup-show mødt af protestskilte
Louis C.K. i 'Louie'.

Vi skrev for nyligt om, hvorvidt og hvordan Louis C.K. og Aziz Ansari må gøre comeback efter deres tur i #MeToo-møllen. I C.K.’s tilfælde har han fået kritik efter en række uannoncerede standup-optrædener i New York, og det fortsætter, nu hvor han i mandags optrådte med sit første annoncerede show på den kendte newyorker-comedy-klub Comedy Cellar.

Her stod i hvert fald to protestanter klar med skilte, der bekendtgjorde deres modstand mod C.K.’s tilbagevenden til scenen, skriver The New York Times. På skiltene stod der, at »når man støtter Louis C.K., fortæller man kvinder, at et godt grin er vigtigere end deres seksuelle overgreb og tabet af deres karrierer« og »gør det her skilt dig utilpas, Louie?«.

Mandagens show indeholdt meget af det materiale, han har optrådt med de seneste to måneder, hvor han blandt andet taler om, at han har brug for en indkomst, siden anklagerne blev offentliggjort, hvor han mistede 35 millioner dollars »på en time«. 

Den ene af mandagens protestanter, Jennifer Boudinot, fortæller til New York Times, at »samtlige af de kvindelige komikere, han har skadet, fortjener et hundrede optrædener på Comedy Cellars scene, før han burde få lov til at optræde igen«. 

Læs også: Må Aziz Ansari gøre comeback, må Louis C.K., og hvordan må de, hvis de altså må?

Læs også: Louis C.K. om følgerne af sexskandale: Har været i helvede og er blevet 35 mio. dollars fattigere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af