Richard Linklater skal lave film om legendarisk standupkomiker

Richard Linklater skal lave film om legendarisk standupkomiker
Richard Linklater (Foto: (Vittorio Zunino Celotto/Getty Images))

Selvom navnet Bill Hicks måske ikke ringer lige så mange klokker som eksempelvis Jerry Seinfeld eller Dave Chappelle, så er Hicks flere gange blevet kåret som en af de bedste og vigtigste standupkomikere nogensinde.

Hicks blev kendt for sin enormt kontroversielle, politisk ukorrekte og sorte humor. Emner som religion, filosofi og politik var det primære omdrejningspunkt for Hicks’ standup. Han døde af kræft i bugspytkirtlen som blot 32-årig i 1994 (se et klip med ham nedenfor).

Nu står Richard Linklater (‘Boyhood’) til at skulle instruere en film om den amerikanske komikers liv. I et interview med Collider fortæller Linklater, at han altid har beundret Hicks.

»Der har aldrig været andre som ham«, siger Linklater. »Han havde en sjælden kombination af intelligens, mystik og politik. Hans vinkel på politik var meget unik. Jeg tænker tit: ‘Hvad mon Bill Hicks ville lave i dag?’. Han er svær ikke at savne«.

Hvornår filmen går i produktion, vides endnu ikke. Linklater er næste gang aktuel med filmen ‘Where’d You Go, Bernadette’ med Cate Blanchett i hovedrollen, der har amerikansk premiere 22. marts 2019.

Læs også: Richard Linklater taler ud om sit samarbejde med den kontroversielle konspirationsteoretiker Alex Jones

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af