Emma Stone tager »chokerende« Spice Girls-test hos Jimmy Fallon – se det herlige klip

Da Emma Stone i går gæstede Jimmy Fallon i The Tonight Show, blev det tydeligt, hvor stor Spice Girl-fan skuespillerstjernen er.

Og da Fallon spurgte, hvilken Spice Girl skuespilleren identificerede sig mest med, var svaret selvfølgelig navnesøsteren Emma Bunton aka. Baby Spice. Stone afslørede sågar, at hun faktisk er navngivet Emily, men fik folk til at kalde sig Emma netop på grund af det britiske popikon.

Så da Fallon fandt en ‘hvilken Spice Girl er du?’-test frem, var resultatet næsten givet på forhånd. Og dog. Efter Stone havde besvaret en række spørgsmål om forskellige yndlingsting, kom testen frem til en overraskende konklusion – som Stone siger i klippet: »Jeg er chokeret!«.

Læs også: Hvad Emma Stone og Justin Theroux gemmer bag elverører og tyk paryk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af