Mysteriet om Teddy Perkins fortsætter: ‘Atlanta’-stjernen Brian Tyree Henry ved stadig ikke, hvem der bar masken til Emmy-uddelingen

Mysteriet om Teddy Perkins fortsætter: ‘Atlanta’-stjernen Brian Tyree Henry ved stadig ikke, hvem der bar masken til Emmy-uddelingen
Donald Glover som sit kridhvide, creepy alias Teddy Perkins i FX-serien 'Atlanta'.

Donald Glovers hiphopserie ‘Atlanta’ har taget serieland med storm over de sidste to år. For nogle måneder siden kårede vi serien som halvårets absolut bedste – en placering ‘Atlanta’ særligt gjorde sig fortjent til med et hårrejsende creepy afsnit, hvor Glover spiller den Michael Jackson-inspirerede karakter Teddy Perkins med white face.

Hitserien scorede adskillige nomineringer ved årets Emmy-uddeling, hvor castet var stærkt repræsenteret. Ja, selv Teddy Perkins dukkede op for at tage billeder sammen med Donald Glover og co. – men der er tilsyneladende ingen som ved, hvem der var bag white face-masken.

Brian Tyree Henry, der fik sit store gennembrud som Paperboy i ‘Atlanta’, fortæller til Seth Meyers, at han stadig ikke ved, hvem der var i forklædning som Perkins til pris-uddelingen.

»Jeg sad ved siden af Zazie (Beetz fra ‘Atlanta’, red.) og jeg kiggede på hende og sagde, ‘er det Teddy Perkins? Hvor er Donald så? Nå, han sidder lige der’. Hun sagde, ‘det må være Keith (Lakeith Stanfield, red.)’, men jeg sagde ‘Keith er lige bag dig!’. Så vi startede allesammen den her gruppetråd og spurgte, ‘hvem er Teddy Perkins?’«.

Brian Tyree Henry er for alvor slået igennem som filmskuespiller i kølvandet på ‘Atlanta’. I næste uge er han biografaktuel med Steve McQueens heistfilm ‘Widows’, mens han i løbet af de næste måneder kan opleves i Barry Jenkins ‘Moonlight’-opfølger ‘If Beale Street Could Talk’ og den animerede Spider-Man-film ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’.

Se ham fortælle om Emmy-uddelingen herunder.

Læs også: Det er skandaløst, at vi bliver snydt for tidens bedste tv-serie – igen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af