Nu kan du blive tegnet ind i ‘BoJack Horseman’ sæson 6

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Holdet bag ‘BoJack Horseman’ inviterer helt eksklusivt en fan med om i tegnekulisserne bag Netflix-serien – og tilbyder sågar at tegne den pågældende ind i sæson 6. Udvælgelsen af den heldige fan sker gennem lodtrækning mellem bidragydere til California Community Foundation’s Wildfire Relief Fund, der støtter ofre for skovbrande i Californien.

I en video præsenterer skaberen Raphael Bob-Waksberg den eksklusive præmie, der foruden en rundvisning i studiet giver vinderen (og en god ven) adgang til øvelokalet, hvor skuespillerne gennemfører en oplæsning af en episode. Og så får fanen helt ekstraordinært muligheden for at blive portrætteret ‘BoJack Horseman’-style af en grafiker på serien.

Den skarpsindige seer vil således efter planen kunne spotte fan-efterligningen på skærmen, når sjette sæson får premiere engang i 2019. Og som om det ikke var rigeligt, får vinderen desuden en rød Todd-hoodie med hjem.

Frem til den 21. januar næste år kan man donere til det velgørende formål på Omazes site og deltage i lodtrækningen om at komme en tur til Hollywoo.

Læs også: ‘BoJack Horseman’ sæson 5: Virtuost afsnit beviser, at Netflix’ hesteserie stadig har den

Læs også: Det skal du streame i december: Mesterinstruktørs seriedebut, Netflix-true crime og ny Sherlock Holmes

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af