Ny trailer til ‘Once Upon A Deadpool’ handler udelukkende om Nickelback

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer til ‘Once Upon A Deadpool’, den knap så grovkornede PG-13-udgave af ‘Deadpool 2’, sluttede med, at den tidligere barnestjerne Fred Savage (‘The Princess Bride’) sammenlignede ‘Deadpool’-filmene med bandet Nickelback (»det er musik, men det stinker«).

Den kommentar er hele omdrejningspunktet for filmens nye trailer ved navn ‘Respect the Back’, der simpelthen bare er et skænderi mellem Savage og Deadpool, der handler om Nickelback. Savage har stærke aversioner mod bandet, men Deadpool har medbragt sit absolut stærkeste våben – fakta.

Igennem en opremsning af Nickelbacks mange bedrifter får han langsomt overbevist Savage, og det hele ender i skøn fællessang på nummeret ‘How You Remind Me’.

‘Once Upon A Deadpool’ har amerikansk biografpremiere 12. december og vises frem til jul, hvor en dollar fra hver solgt billet går til organisationen Fuck Cancer.

Filmen får ikke dansk biografpremiere, men mon ikke den rammer en streamingtjeneste tidligt i det nye år.

Læs også: Ryan Reynolds holdt ’Deadpool 2’-cameo hemmelig for resten af castet

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af