Timothée Chalamet græd i en time over sin ‘Interstellar’-rolle

Timothée Chalamet græd i en time over sin ‘Interstellar’-rolle
Timothée Chalamet i 'Interstellar'.

Efter Oscar-nomineringen for rollen i ‘Call Me By Your Name’ står dørene åbne for den 22-årige Timothée Chalamet. Selvom skuespilleren allerede inden medvirkede i store filmproduktioner, fulgte der dog også frustrationer og skuffelser med. Det fortæller han til Emma Stone i Varietys samtaleprogram ‘Actors on Actors’. En bid af samtalen kan ses nedenfor.

Især sin optræden i ‘Interstellar’ påvirkede Chalamet. I filmen spiller han Matthew McConaugheys søn, der dog i det meste af filmens spilletid er voksen og spilles af Casey Affleck.

Chalamet fortæller om første gang, han så filmen, hvor han følte sig som lidt af en svindler, da han var i selskab med store skuespillere som Anne Hathaway, Jessica Chastain og John Lithgow, før han selv egentlig havde en karriere. Filmen gjorde dog stort indtryk.

»Jeg så den, og jeg elskede den«, fortæller Chalamet. »Men så tog jeg hjem til min far og græd i en time, fordi jeg troede, min rolle ville være større«.

Chalamet fortæller, at hans rolle ikke var større i manuskriptet, men at hele processen føltes gigantisk, da han var på optagelserne. Samtidig ser man slet ikke hans ansigt i hans mest emotionelle scene.

»Jeg havde den her monolog… Det er i scenen med McConaugheys mest fantastiske skuespil i filmen, der hvor han modtager de der videobeskeder, og begynder at græde. Virkelig fantastisk. Hele scenen viser kun ham, som den bør, da scenen handler om ham, men i biografen sad jeg alligevel og håbede«.

Siden da har Chalamet dog haft adskillige hovedroller, og han er næste gang aktuel i ‘Beautiful Boy’ over for Steve Carrel, der har premiere 17. januar.

Læs også: Timothée Chalamet og flere stjernenavne knyttet til Wes Andersons kommende ikke-musical

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af