Aziz Ansari kommer til Danmark med sit nye comedy-show

Aziz Ansari kommer til Danmark med sit nye comedy-show

Den Emmy- og Golden Globe-vindende komiker Aziz Ansari kommer til Danmark til foråret, hvor han optræder med standup-showet ‘Road to Nowhere’ i DR Koncerthuset i København.

Ansari er som bekendt manden bag den fremragende Netflix-serie ‘Master of None’ – som han også spillede hovedrollen i – der igennem to sæsoner behandlede emner som raceidentitet og de utallige kvababbelser ved millennial-dating i New York. Serien indbragte Ansari en Golden Globe for bedste skuespiller såvel som en Emmy sammen med skrivepartneren Lena Waithe for afsnittet ‘Thanksgiving’, der med stor humor og sensibilitet hudflettede problematikkerne omkring homoseksualitet i minoritetsmiljøer.

Komikeren brød igennem i serien ‘Parks and Recreation’ i 2009, men har standup i blodet, og hans tidligere comedy-specials tæller ‘Buried Alive’, ‘Dangerously Delicious’ og ‘Intimate Moments for a Sensual Evening’. Og så kan han som en af de eneste i faget bryste sig af at have optrådt for fulde huse i Madison Square Garden – to aftener i streg (‘Aziz Ansari: Live at Madison Square Garden’ kan ses på Netflix).

I vinteren 2018 blev stjernen ramt af en vis kontrovers, da en anonym kvinde publicerede et længere skriv på Babe.net, hvori hun beskyldte Ansari for at have krænket hende seksuelt. Artiklen fulgte i kølvandet på strømmen af #MeToo-sager i Hollywood, men blev genstand for anderledes skarp kritik fra en række prominente kvinder i mediebranchen, der forsvarede Ansari imod, hvad mange mente var et ubegrundet karaktermord baseret på en dårlig date.

Komikeren forsvandt fra radaren i en periode, men i foråret var han tilbage på comedy-scenen bevæbnet med nyt materiale, der efter sigende adresserer »extreme wokeness«. Det skal derfor blive yderst interessant at se, hvad Ansari har med til os, når han lander i København til april.

‘Aziz Ansari: Road to Nowhere’ i DR Koncerthuset den 8. april. Billetter sættes til salg fredag den 18. februar kl. 10 på Drkoncerthuset.dk

Læs også: Hollywoods moralske mudderkastning og Aziz Ansari-gate tager #Metoo som gidsel

Læs også: Må Aziz Ansari gøre comeback, må Louis C.K., og hvordan må de, hvis de altså må?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af