Kevin Hart kommer ikke til at være vært for Oscars – og det er der heller ingen andre, der gør

Kevin Hart kommer ikke til at være vært for Oscars – og det er der heller ingen andre, der gør
Kevin Hart.

Tidligere på ugen var Kevin Hart tilbage i vælten som potentiel Oscar-vært efter et opsigtsvækkende interview med Ellen DeGeneres, hvor talkshow-værten afslørede, at Oscar-komiteen var villig til at give komikeren en ny chance oven på hans omdiskuterede udtalelser om homoseksuelle.

Hart sagde, han ville genoverveje, men nu har han eftersigende besluttet at sige nej tak til værtsrollen, selvom der er en mikroskopisk chance for, at han skifter mening. Det skriver Deadline, der har været i kontakt med kilder tæt på planlægningen af årets prisuddeling.

Hovedgrundlaget for Harts beslutning er, at han ikke ønsker at være en distraktion på aftenen og fortsætte kontroversen. Han mener også, at forberedelsestiden på lidt over halvanden måned er for kort.

Deadline skriver desuden, at Oscar-akademiet helt vælger at droppe den traditionelle værtsrolle, som det tidligere har rygtedes. I stedet vil de lade en række af underholdningsbranchens største navne indtage podiet og præsentere de mange priser i løbet af aftenen.

Oscar-uddelingen løber af stablen den 24. februar.

Læs også: Kevin Hart tilbage som Oscar-vært? Komikeren genovervejer efter opsigtvækkende Ellen-interview

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af