Oscar-akademiet overvejer at erstatte Kevin Hart med… ingen

Oscar-akademiet overvejer at erstatte Kevin Hart med… ingen
Ellen DeGeneres' famøse Oscar-selfie fra 2014. Måske kunne hele denne flok være ikke-værter sammen?

Siden Kevin Hart i sidste uge trak sig fra rollen som Oscar-vært på grund af en række ældre, homofobiske jokes og Twitter-udtalelser, har der været stille fra akademiet omkring en erstatning. Annonceringen af Hart som vært kom i forvejen senere end normalt, og værtsrollen er ikke ligefrem så attraktiv, som den engang har været.

Nu viser det sig, at akademiet muligvis helt vil droppe at have en vært til showet. Det har en anonym kilde, der er agent for en række profilerede komikere, fortalt til Variety.

Akademiet er efter sigende enormt bange for at vælge en anden grovkornet komiker af frygt for at ende i endnu en Hart-skandale. Samtidig vil de heller ikke tage et for sikkert valg, da det kan gå ud over seertallene. Det seneste Oscar-show, der havde Jimmy Kimmel som vært, havde showets laveste seertale nogensinde.

Ifølge kilden har akademiet derfor overvejet at udskifte den sædvanlige vært med »en masse store stjerner, noget i stil med ‘Saturday Night Live’, og opmærksomhedsfangende mennesker«. Med andre ord: Slet ikke at have en vært i traditionel forstand.

Kilden fortalte også, at Oscar-akademiet havde håbet, at Hart ville undskylde for sine jokes, men stadig beholde jobbet. Samtidig er flere af Harts kollegaer i comedy-miljøet også utilfredse med hans exit.

»Mine klienter er skuffede«, siger kilden til Variety. »De er skuffede over, at Kevin ikke holdt kursen og brugte episoden til at vise et godt eksempel. Det lægger en dæmper på oplevelsen, så forhåbentlig kan akademiet sammensætte noget, så man i stedet kan fokusere på begejstringen«.

Oscar-uddelingen finder sted 25. februar næste år.

Læs også: Oscar-vært søges – Hvem tør nu tage det værste job i Hollywood?

Læs også: Kevin Hart citerer Martin Luther King på Twitter – og møder yderligere modvind

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af