Pamela Adlon er mere presset end nogensinde i traileren til tredje sæson ’Better Things’

Tredje sæson er på vej af Pamela Adlons ’Better Things’, hvis anden sæson var på vores lister over de bedste serier i 2017. Men denne gang er det uden medskaber Louis C. K.’s indflydelse, da komikeren, som både var med til at skrive og producere serien, som bekendt er røget i skammekrogen efter anklagerne om sexchikane til stort chok for Adlon, der har været hans ven og samarbejdspartner gennem mange år.

Adlon kommer nu til ene kvinde at stå som instruktør og forfatter bag serien, hvor hun også spiller rollen som den enlige mor til tre Sam, der balancerer opdragelse med sin skuespilkarriere. Og hun ser ikke ud til at gå roligere tider i møde i den kommende sæson.

»Er det sådan her, alle gør, eller ødelægger jeg bare det hele?« spørger hun i den nye trailer, hvor hun fortsat må slås med tre døtre og en nagende tvivl om sit moderskab. Hendes forsøg på at gå til yoga og at være ’the fun mom’ skildres, med hvad der ser ud til at være samme ærlighed og humor, som karakteriserede de foregående sæsoner.

’Better Things’ får premiere 1. marts på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af