Ray Romanos første standup-show i 23 år rammer Netflix – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er 23 år siden, Ray Romano sidst lavede en comedy special, men det råder ’Alle elsker Raymond’-stjernen bod på, når han laver to shows på én aften i sin kommende Netflix-special ’Right Here, Around the Corner’.

Det er på de berømte New York-klubber The Comedy Cellar og Village Underground, hvor Romano startede sin comedy-karriere, som han nu vender tilbage til med to uannoncerede shows – og overraskelsen over at se den garvede komiker tilbage på scenen er til at spore hos publikum i den nye trailer for showet, hvis jokes drejer sig om hverdagsproblemer i familien og følelsen af en snigende alderdom.

Den Emmy-vindende skuespiller og komiker har i de mellemliggende år været aktuel i serier som ’Parenthood’ og ’Vinyl’ og i komedieperlen ’The Big Sick’ fra 2017.

’Right Here, Around the Corner’ kan ses på Netflix 5. februar.

Læs også: Aziz Ansari kommer til Danmark med sit nye comedy-show

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af