Se traileren til Cannes-vinderen ‘Dogman’ fra instruktøren bag ‘Gomorrah’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Matteo Garrone fik stor international succes med den hårdtslående og realistiske gangsterfortælling ‘Gomorrah’ i 2008 og med ‘Dogman’ vender han tilbage til den samme arena.

Filmen følger vellidte Marcello (Marcello Fonte), der driver en hundeplejesalon i en lille trøsteløs forstad i Italien, mens han sælger kokain ved siden af, for at kunne forkæle sin højstelskede datter. Og det bringer ham ikke overraskende i problemer, da han støder sammen med det to meter høje cokehoved Simone, der terroriserer nabolaget.

‘Dogman’ havde verdenspremiere på Cannes Film Festival sidste år, hvor den vandt prisen for bedste mandlige skuespiller og er desuden Italiens Oscar-kandidat.

I Cannes udråbte vores filmredaktør filmen til Garrones »bedste siden ‘Gomorrah’… En mørk fabel, der i lighed med både ’Gomorrah’ og ’Reality’ udforsker det italienske maskulinitetsideal, og hvad det egentlig er, der trækker mænd ind i de forkvaklede og i sidste ende ørkesløse kriminelle cirkler. Det er fængslende og foruroligende at overvære«.

‘Dogman’ får dansk biografpremiere den 28. februar.

Læs også: De 10 bedste film på årets Cannes-festival – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af