Se Zac Efron spille berygtet seriemorder i første trailer til ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Zac Efron lægger for alvor sine dage som Mr. Nice Guy i ‘High School Musical’-filmene bag sig med rollen som den notoriske seriemorder Ted Bundy i Joe Berlingers kommende spillefilm ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’, der har premiere på Sundance Filmfestivalen i dag.

Filmen giver flere perspektiver på Bundys liv, når vi også følger hans kæreste gennem mange år, Elizabeth Kloepfer, spillet af Lilly Collins. Ifølge Berlinger vil filmen ikke glorificere Bundys handlinger, men vise dem fra mange forskellige perspektiver, særligt fra Elizabeths synsvinkel: Hun havde i mange år svært ved at tro på, at Bundy havde begået de forbrydelser, han blev anklaget for.

I traileren ser vi parret mødes på en bar i Seattle i 1969, hvor en umage romance udspringer. Bryllupsrejsen bliver dog forpurret senere hen, da Bundy bliver arresteret af politiet og sat for retten til stor nydelse for den medieliderlige morder.

Ted Bundy dræbte omkring 30 kvinder på de mest brutale måder op gennem 1970’erne, indtil han endte livet i den elektriske stol i 1989 efter adskillige flugtforsøg. Instruktør Joe Berlinger har allerede kastet et dybdeborene blik på Ted Bundy i Netflix-dokumentarserien ‘Conversations With a Killer: The Ted Bundy Tapes‘, der havde premiere i torsdags, og er den perfekte opvarmning til spillefilmen, som endnu ikke har fået dansk premieredato.

Læs også: Ny true crime-serie på Netflix inviterer os ind i seriemorderen Ted Bundys sind – se traileren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af