Tessa Thompson og Lily James spiller søskendepar på kanten af loven i første trailer til roste ‘Little Woods’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tessa Thompson (‘Creed’) og Lily James (‘Baby Driver’) spiller over for hinanden for første gang i den roste indiefilm ‘Little Woods’, der havde premiere på Tribeca Filmfestivalen i New York, hvor den fik en god modtagelse – lige nu har den hele 100 procent på Rotten Tomatoes.

Filmen beskrives som en moderne western, hvor søskendeparret Ollie (Thompson) og Deb (James) bliver tvunget til at arbejde uden for loven med at smugle piller fra Canada, for at hjælpe deres familie, som kæmper med økonomien i en lille flække i North Dakota.

De internationale anmeldere har særligt rost Thompson og James for deres gribende skuespilpræstationer, og de ser da også ud til at få masser af albuerum i den første trailer, der viser familiens dilemma.

‘Little Woods’ instrueres af debutanten Nia DaCosta, som også skal instruere Jordan Peeles ‘Candyman’-revival. Filmen er sat til amerikansk biografpremiere den 19. april, men er endnu ikke planlagt til dansk distribution. Vi kan håbe på, at den rammer CPH PIX’ program til efteråret.

Læs også: ‘Men in Black’ er tilbage med Chris Hemsworth og Tessa Thompson – første trailer landet!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af