‘A Quiet Place’-fortsættelse bekræftet med John Krasinski som instruktør og Emily Blunt på rollelisten

‘A Quiet Place’-fortsættelse bekræftet med John Krasinski som instruktør og Emily Blunt på rollelisten
Emily Blunt og Millicent Simmonds i 'A Quiet Place'.

Rygterne har længe svirret om en efterfølger til sidste års store horrorsucces, den stilfærdigt intense ‘A Quiet Place’. Nu er det bekræftet, at John Krasinski vender tilbage til instruktørstolen, mens Emily Blunt også vender tilbage i den endnu unavngivne fortsættelse.

Det sidste vi så til Emily Blunts karakter Evelyn var, at hun ladede sin shotgun og gjorde sig klar til at forsvare sin familie mod de indvaderende monstre, efter at hendes mand Lee (Krasinski) måtte lade livet for deres børn. Og med Blunt bekræftet til to’eren er der god grund til at formode, at fortsættelse starter netop der, hvor etteren sluttede.

Krasinski har dog tidligere udtrykt interesse for at udforske resten af universet, blandt andet de mange bål, man ser i filmen, som antyder, at der er et netværk af overlevende. Mon Blunt søger tilflugt netop der?

Produktionen er sat til at begynde til juli, men det er endnu ikke bekræftet om Noah Jupe og Millicent Simmonds vender tilbage i rollerne som Blunts børn.

‘A Quiet Place’ indtjente over 340 millioner dollars på verdensplan. I morgen kan filmen vinde en Oscar for bedste lydklipning.

Læs anmeldelse: Stilheden hersker i gyser med suveræn præmis

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af