Fremragende britisk sadcom endelig tilbage – se traileren til anden sæson af ‘Fleabag’

Vi var svært begejstrede tilbage i 2016 for første sæson af sadcom-serien ’Fleabag’, som nu endelig snart er klar med sin anden sæson.

Den britiske serie blander humor og alvor i sin fortælling om den unge kvinde Fleabag, der har mistet sin gode veninde og har svært ved at reagere på sorgen, som hun håndterer ved at have tilfældig sex og drikke for meget.

Det følelsesmæssige kaos og de destruktive mønstre ser ud til at fortsætte i den kommende sæson, hvor hendes far har fået hende til at begynde til terapi, og hun tilsyneladende udvikler følelser for en præst.

Titelkarakteren spilles af Phoebe Waller-Bridge, som også er konceptmageren og manuskriptforfatteren bag serien. Hun har de seneste år været travlt beskæftiget som forfatter på den Emmy-vindende serie ’Killing Eve’.

Fiona Shaw (’Killing Eve’) og Kristin Scott Thomas (’Den engelske patient’) slutter sig til serien, som i forvejen har blandt andre den nyligt Oscar-belønnede Olivia Colman (‘The Favourite’) på rollelisten.

’Fleabag’ sæson 2 får britisk premiere 4. marts. Der er endnu ingen information om dansk premiere. Første sæson kan ses på Amazon Prime.

Læs også: ‘A Quiet Place’-fortsættelse bekræftet med John Krasinski som instruktør og Emily Blunt på rollelisten

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af