Pilou Asbæk tager tykt pis på ‘Bird Box’ ved Zulu Awards – må hverken, se, høre, smage eller føle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NB! Tryk på ‘Videre til Youtube’ heroverfor for at se videoen.

Zulu Awards 2019 løb over skærmen i går, og her agerede Pilou Asbæk vært – en rolle, der desværre forhindrede skuespilleren i selv at være nomineret til nogen af priserne.

Det bemærkede han i hvert fald selv, hvorefter han viste en video med de otte kategorier, han ellers kunne have været nomineret i, blandt andet radiovært, youtuber, rapper (sammen med Ruben Søltoft) og en særligt mindeværdig præstation i en Netflix-film kaldet ’A Silent Day’, der er en herlig og slet skjult parodi på Susanne Biers ‘Bird Box’ med et par supplerende stikpiller til ‘The Rain’.

I ’A Silent Day’ skal personerne ikke alene have bind for øjnene som i ’Bird Box’ og undgå regn som i ’The Rain’, men må heller ikke høre, smage eller føle. Asbæk spiller over for den meget berømte skuespiller Victor Frame, som Asbæk havde præsenteret tidligere i showet, men desværre giver filmens præmis ikke de to mange muligheder for at vise deres skuespilevner, før det er ude med dem.

Læs også: Dar Salim får den vildeste introduktion af Jakob Oftebro, Johannes Lassen og Søs Fenger under Zulu Awards

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af