Dar Salim får den vildeste introduktion af Jakob Oftebro, Johannes Lassen og Søs Fenger under Zulu Awards

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

NB! Tryk på ‘Videre til Youtube’ heroverfor for at se videoen.

Hyldester er naturligvis ikke en uvant størrelse ved prisshows, men det er dog sjældent overrækkelsens presenters, der kommer i fokus.

Ikke desto mindre fik Dar Salim under Zulu Awards 2019, der blev vist søndag aften, en introduktion så storslået, at han dårligt kunne tro sine egne øjne. Han skulle egentlig bare op og præsentere prisen i kategorien »Da vi alle sammen grinte«, men optakten var så vanvittigt iscenesat, at selve prisen hurtigt fortonede sig.

Det startede, da skuespillerne Jakob Oftebro og Johannes Lassen – som er tætte venner i virkeligheden – indtog scenen og skamroste kollegaen, der i 2018 var aktuel med en hovedrolle i TV 2-serien ‘Kriger’, i øvrigt over for Oftebro. Derefter slog de over i indtil flere Dar-sange, før de satte trumf på og inviterede Søs Fenger på scenen til ‘Jeg elsker dig’ nyfortolket til »Åh, hvor jeg dog elsker Dar«.

Nede i salen havde hovedpersonen selv svært ved at finde en grimasse, der kunne passe, mens scenens bagprojektion kørte billeder af ham som alt fra brandmand til astronaut. Vel nok som kommentar til, at Dar Salim oprindeligt er pilot, inden han blev skuespilstjerne og dermed har ry for at være en af dem, som kan det hele. Det hele kulminerede i kæmpekor og stående fællessang på ‘Hey Jude’, så Dar Salim forståeligt nok havde svært ved at finde ord, da han endelig kom på scenen.

Hele Zulu Awards 2019 kan ses på TV 2 Play.

Læs også: Dar Salim – »Jeg forventede modstanden, fordi jeg har mødt den hele mit liv«

Læs også: Først kom Pilou, så Oftebro – nu er den tredje musketer klar til gennembruddet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af