Russell Crowes forvandling til Fox News-skurk er skræmmende god

Russell Crowes forvandling til Fox News-skurk er skræmmende god
Foto: Jojo Whilden/SHOWTIME

Mens Christian Bale for tiden ruller over det store lærred som en nærmest skræmmende vellignende version af Dick Cheney i ’Vice’, er Russell Crowe klar med en transformation, der giver Bale kamp til stregen.

Russell Crowe spiller hovedrollen i den kommende Showtime-miniserie ’The Loudest Voice in the Room’, hvor han personificerer den tidligere Fox News-nyhedsmogul Roger Ailes. Forvandlingen fra Crowe til Ailes er uhyggeligt god – og den kommer sandsynligvis til at give masser af materiale til dine kommende mareridt. Se billedet af Crowe i toppen og billedet af Ailes i bunden til sammenligning.

Serien kommer til at handle om den tidligere nyhedsværts storhed og fald på Fox News, hvor han gik fra at være en af mediernes mest magtfulde stemmer til at ramme bunden som følge af adskillige sexchikane-anklager på nyhedsstationen. Ailes døde i 2017.

I ’The Loudest Voice in the Room’ får Crowe, hans fat suit (eller seriøse vægtøgning) og nyerhvervede isse selskab af blandt andre Naomi Watts, Simon McBurney, Seth McFarlane og Sienna Miller.

’The Loudest Voice in the Room’ er baseret på Gabriel Shermans bog af samme navn. Miniserie-adaptionen er skrevet af John Harrington Bland og Tom McCarthy – sidstnævnte særligt kendt for at have skrevet og instrueret ‘Spotlight’, der vandt Oscar-statuetterne for bedste film og bedste originale manuskript i 2016.

’The Loudest Voice in the Room’ får premiere senere på året. En præcis dato er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: Christian Bales fem største forvandlinger – fra glamrock-queer til 54 kilos skeletmand

(Foto: Handout/Getty Images)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af