Se den satiriske trailer for George Clooneys serie-remake af krigsklassikeren ’Catch-22’

George Clooney barsler med et nyt projekt, og denne gang består det i en Hulu-produceret serie over den litterære klassiker ’Catch-22’. Clooney har indtaget både instruktørstolen, producerkasketten og en af seriens hovedroller i den skarpe satirefortælling om Anden Verdenskrig.

Serien, der får samme titel som det oprindelige, Joseph Heller-forfattede værk fra 1961, har nu fået sin første trailer, i hvilken vi oplever Clooney i spidsen for en mildest talt udsatte bombeeskadrille, hvor alle (!) tænkelige lemmer må sættes på spil i sagens tjeneste. En sag, piloten Yossarian (spillet af Christopher Abbott – også kendt som Marnies high school-kærlighed, Charlie, i ’Girls’) så ivrigt ønsker at slippe for at tjene, at han påtager sig den ene mere livsfarlige mission efter den anden i forsøget på at blive erklæret sindssyg og dermed uegnet.

Clooney og Abbott får på rollelisten fornemt selskab af blandt andre Kyle Chandler (’Bloodline’, ’Operation Argo’, ’Manchester by the Sea’), Hugh Laurie (Dr. House i ’House M.D.’) og Giancarlo Giannini (’Hannibal’).

’Catch-22’ blev sidst filmatiseret af Mike Nichols i 1970 til delt begejstring.

’Catch-22’ får premiere på C More i maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af