Idris Elba på tale som erstatning for Will Smith i ’Suicide Squad 2’

Idris Elba på tale som erstatning for Will Smith i ’Suicide Squad 2’
Foto: Emma McIntyre/Getty Images

I sidste uge landede nyheden om, at Will Smith stempler ud af Suicide Squad-holdet til filmens kommende toer. Nu lyder det (via Variety), at Idris Elba er på tale til at erstatte Smith i rollen som Deadshot i ’Suicide Squad 2’.

Will Smith måtte ifølge Variety forlade DC-helteholdet grundet kalender-konflikter, hvilket kunne tænkes at have at gøre med hans kommende hovedrolle som Serena og Venus Williams far i ’King Richard’, som blev offentliggjort i går.

Det vides endnu ikke med sikkerhed, hvem der ellers er inde eller ude i den næste Suicide Squad-runde, men det forventes, at Margot Robbie vender tilbage i rollen som Harley Quinn – som hun også skildrer i sin egen kommende spinoff, ’Birds of Prey’.

Et comeback til Jared Letos nedsablede version af Jokeren virker dog mindre sandsynligt – rygterne vil da også vide, at Warner Bros. har skrinlagt Letos egen Joker-spinoff.

’Suicide Squad 2’ er planlagt til en premiere den 6. august 2021 med James Gunn ved roret som både forfatter og instruktør.

Læs også: Idris Elba er dj og barnepige i den kommende Netflix-serie ’Turn Up, Charlie’ – se traileren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af