Apple TV+ lancerer Stephen King-serie med Julianne Moore i sin første seriehovedrolle

Apple TV+ lancerer Stephen King-serie med Julianne Moore i sin første seriehovedrolle
Julianne Moore. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

En serie baseret på Stephen King-romanen ’Liseys historie’ med Julianne Moore i front er seneste tilføjelse til Apples kommende streamingtjeneste Apple TV+, som fra efteråret bliver en ny seriøs spiller på streamingmarkedet.

Adaptionen bliver efter sigende otte afsnit lang, og det bliver King selv, der skal skrive historien om til serieformat. J.J. Abrams, ’Star Wars’-instruktør og skaber af ’Lost’, og ’Westworld’-producer Ben Stephenson er executive producers, en funktion de også har på serien ’Castle Rock’, der ligeledes er baseret på Kings historier.

’Liseys historie’ fortæller om kvinden Lisey Landon, som kæmper med sorgen efter sin mands død. Moore, som lige nu er aktuel i chilenske Sebastiánn Lelios ’Gloria Bell’, er det indtil videre eneste skuespilnavn tilknyttet serien, og når hun indtager rollen som Lisey, bliver det hendes første seriehovedrolle.

Læs også: Alt det, Stephen King har gjort mig dødsensangst for (og hvorfor, jeg ikke ville undvære dem)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af