Bill Murray og Adam Driver jagter zombier i første absurde trailer til ’The Dead Don’t Die’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det bedste zombiecast, der nogensinde er splittet ad«. Således lover traileren til Jim Jarmuschs nye zombie-komedie ’The Dead Don’t Die’. Og efter at have set den første, splinternye trailer til projektet – samt taget et kig på hele rollelisten – må vi indrømme, at tesen godt kunne gå hen og blive bekræftet.

I traileren møder vi et tilbagelænet, om end temmelig befippet politihold bestående af Bill Murray, Adam Driver og Chloë Sevigny, der skal forsøge at finde ud af, hvad i alverden, der foregår i deres lille by. Sagen er nemlig den, at byen hærges af, hvad Adam Driver erklærer, må være »the undead« – heriblandt Iggy Pop i en potentiel glansrolle som kaffehungrende zombie. Politi-trekløveret gøres selskab af den ninja-kanaliserende, katana-svingende, skotsk (?!) bedemand Tilda Swinton – igen: en glansrolle in spe.

Til forskel fra den gængse zombiefilm er det dog som om, den vilde panik og hovedløse action er skruet et nøk nedad. Den vilde zombie-jagt er nemlig gennemsyret af en sær, rolig og fuldkommen himmelfalden undren politibetjentene imellem, der gør hele herligheden dybt absurd og ganske pragtfuld.

Foruden Murray, Driver, Sevigny, Swinton og Iggy rummer rollelisten navne som Steve Buscemi, Tom Waits, RZA og Selena Gomez.

’The Dead Don’t Die’ ruller over de store lærreder den 14. juni i USA. En eventuel dansk premiere er endnu ikke annonceret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af