‘Game of Thrones’-skabere planlægger at drikke sig plørefulde ved seriens finaleafsnit – langt væk fra internettet

‘Game of Thrones’-skabere planlægger at drikke sig plørefulde ved seriens finaleafsnit – langt væk fra internettet
David Benioff og D.B. Weiss ved Emmy-uddelingen i 2016. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Når en af de største seriesucceser i nyere tid snart får premiere med den ottende og sidste sæson, ved skaberne David Benioff og D.B. Weiss godt, at presset på dem er helt enormt – for det er umuligt at gøre alle fans tilfredse med det endelige finaleafsnit af ‘Game of Thrones’.

I et interview med Entertainment Weekly giver de to mænd således udtryk for deres – helt forståelige – bekymring for at skuffe millioner af fans. Faktisk frygter de seernes reaktion på det sidste afsnit så meget, at de har lagt faste planer for, hvad de skal foretage sig, når det får premiere. Planer, der involverer store mængder alkohol og afkobling fra internettet.

»Vi kommer til at befinde os på en unavngiven lokation, hvor vi slukker vores telefoner og åbner en hel masse flasker«, siger Weiss. »På et tidspunkt, hvis og når det er sikkert at komme ud igen, er der én, der giver os en opsummering omkring, hvad der skete derude, uden at vi rent faktisk oplevede det«.

»Jeg planlægger at være meget fuld og langt væk fra internettet«, tilføjer Benioff.

»Vi vil gerne have, at folk elsker det«, fortsætter Weiss om seriens slutning. »Det betyder meget for os. Vi har brugt 11 år på at lave det her. Vi ved også, at lige meget hvad vi gør, selv hvis det er det optimale, vil der være en mængde folk, der hader det bedste af alle mulige versioner«.

‘Game of Thrones’ får premiere på HBO Nordic og C More 15. april.

Find hele vores ‘Game of Thrones’-optakt HER.

Læs også: Skuespilleren bag Bran Stark: »Jeg var nødt til at rejse mig og gå, da jeg læste det«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af