Richard Madden afviser James Bond-rygter – men åbner op for en mulig anden sæson af ‘Bodyguard’

Richard Madden afviser James Bond-rygter – men åbner op for en mulig anden sæson af ‘Bodyguard’
Richard Madden og Keeley Hawes i 'Bodyguard'.

Rygterne har svirret længe om, hvem der skal overtage den tunge James Bond-arv efter Daniel Crai. Idris Elba, Tom Hardy og Tom Hiddleston lader til at være blandt favoritterne lige nu sammen med ‘Game of Thrones’-stjernen Richard Madden.

Nu afkræfter Madden dog spekulationerne under en event for Netflix’ serie ‘Bodyguard’, som han spiller hovedrollen i. Det skriver IndieWire.

»Det er et skønt, flatterende rygte på internettet«, siger Madden, da en fra publikum spørger ind til Bond-rollen. »Men i sidste ende er det alt, hvad det er: et skønt, flatterende rygte. Nej, det skal jeg ikke (spille James Bond, red.)«.

Til gengæld var Madden mere optimistisk, da han blev spurgt ind til sin rolle i krimiserien ‘Bodyguard’, der fik Netflix-premiere i efteråret 2018. I serien spiller han en tidligere soldat med PTSD, der nu arbejder som bodyguard. Serien blev et massivt seerhit, da den blev vist i England inden Netflix-premieren.

»Alle arbejdede virkelig hårdt for at gøre showet til det, det er, og vi ville ikke yde det retfærdighed ved at haste os ind i en anden sæson. Så vi tager det her år, og så dykker vi ned i noget næste år«, udtaler Madden om serien.

Madden fik succes med sin ‘Bodyguard’-rolle, senest da den i januar indbragte ham en Golden Globe-pris for sit skuespil i en dramaserie.

Indtil serien udkommer med en anden sæson, kan Richard Madden opleves i den kommende Elton John-biopic ‘Rocketman’ som rockstjernens syngende og dansende manager, John Reid. Den får dansk biografpremiere 30. maj.

Læs også: Sophie Turner og Maisie Williams om ‘Game of Thrones’-farvel: »Det var en sæson fyldt med hjertesorger«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af