Se den første trailer til Nicolas Winding Refns ’Too Old To Die Young’ – premieredato afsløret

Vi har efterhånden ventet en god rum tid på Nicolas Winding Refns imødesete Amazon-serie ’Too Old To Die Young’. Nu er den første trailer til serien ude – og pludselig forstår man, hvorfor projektet har været lidt længere undervejs end ventet. Første indblik i det vilde univers er nemlig en omfattende og særdeles eksplosiv, dramatisk sag.

Traileren introducerer Miles Teller i hovedrollen som en politibetjent, der lider under efterdønningerne af at have skudt en kvinde på vagten. En gerning, der knytter ham til kvindens efterladte, hårdkogte kriminelle og noget, der kunne ligne et mexicansk narkokartel. Alt sammen indhyllet i en intens masse heftigt drama fortalt i smukke, stilsikre billeder fra den visionære ‘Drive’ og ‘The Neon Demon’-instruktør.

Teller får i serien selskab af blandt andre John Hawkes, Jena Malone, Billy Baldwin og Cristina Rodlo. Lydsiden er leveret af filmkomponisten Cliff Martinez, der tidligere på året fortalte, at den ambitiøse serie føltes »som at lave en 16 timer lang spillefilm«. Hver af seriens ti episoder kommer nemlig til at vare hele 90 minutter stykket.

’Too Old To Die Young’ får premiere på Amazon Prime den 14. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af