Spændingen i anden sæson af ’Big Little Lies’ højnes i ny teaser – premieredato afsløret

»Min søn er død. Jeg vil vide, hvad der skete den aften. Jeg er meget fristet til at spørge dig, men jeg tror ikke, jeg ville få sandheden – ville jeg?« spørger en sønderknust Meryl Streep en lamslået Reese Witherspoon.

Sæson to af ’Big Little Lies’ er på vej, og den følger Witherspoon og vennerne spillet af Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz og Laura Dern i tiden lige efter det dramatiske dødsfald, der afsluttede den første stærke sæson af HBO-serien. Teaseren afslører, at Meryl Streep har tilsluttet sig castet med stil, at vi kan vente højintense følelser og frustrationer samt noget, der kunne ligne lige så eminent skuespil, som vi kunne nyde godt af i første sæson.

Teaseren afslører desuden, at den nye sæson af den prisvindende serie får premiere den 9. juni på HBO, hvilket betyder, at den lander på HBO Nordic dagen derpå.

Læs også: De 25 bedste serier på HBO Nordic

Har du hørt vores nye podcast SOUNDVENUE STREAMER? I denne uge: Alt om ‘Game of Thrones’-premieren + Sundance-filmfænomenet ‘Blindspotting’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af