Zac Efron er uhyggeligt charmerende som seriemorder i ny trailer til Ted Bundy-film – premieredato afsløret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til maj kommer Joe Berlingers imødesete spillefilmsportræt af den amerikanske 70’er-seriemorder Ted Bundy, ’Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’, til Netflix. Filmen fik massiv medvind efter sin premiere på Sundance Film Festival tidligere på året, hvor særligt Zac Efron fik ros for sin skildring af den stjernepsykopatiske storcharmør.

Vi har tidligere fået en særdeles spændende forsmag på filmen i form af en kortere trailer, men i dag supplerer Berlinger med en længere version, der giver et indblik i filmens format og dens fokus på ikke blot Bundy og hans forbrydelser, men hans nærmeste relationer – primært til hans kæreste igennem mange år, Elizabeth Kloepfer (Liz), som spilles af Lily Collins.

Netflix beskriver, at filmen først og fremmest tager udgangspunkt i Ted Bundy-sagen fra Liz’ synspunkt. Hvordan hun valgte at stå bag sin kæreste trods anklagerne, og hvorfor hun i mange år nægtede at tro på den uhyggelige sandhed om ham.

Rollelisten tæller foruden Efron og Collins navne som Kaya Scodelario, Jim Parsons og John Malkovich.

’Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ får premiere på Netflix den 3. maj.

Læs anmeldelse: ’Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes’: Joe Berlingers Netflix-serie bliver selv en del af myten om den smukke seriemorder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af