HBO-direktør er tilfreds med ‘Game of Thrones’-slutning og udtaler sig om kommende spinoffs

HBO-direktør er tilfreds med ‘Game of Thrones’-slutning og udtaler sig om kommende spinoffs
Aryas heltedåd i 'Long Night'.

Finaleafsnittet af ‘Game of Thrones’ affødte – som seriens skabere, David Benioff og D. B. Weiss, forudså – et ramaskrig på internettet. Twitter kogte over med hånende memes, og mere end en million seere har tilsluttet sig en underskriftindsamling for, at HBO laver en ny version af ottende og sidste sæson.

Nu udtaler HBO’s programdirektør Casey Bloys sig til Deadline om seriens afslutning.

»Jeg synes, Benioff og Weiss gjorde et spektakulært arbejde«, siger han. »Du kommer aldrig til at kunne gøre alle glade, og jeg tror ikke, det var det, de prøvede på«.

HBO er i øjeblikket i gang med at udvikle tre ‘Game of Thrones’-prequels, hvoraf to af dem stadig kun er i manuskriptstadiet, mens optagelserne til den tredje begynder senere i år. Bloys understreger dog, at de ikke ønsker at haste sig igennem produktionen, selvom mange utålmodige fans nok gerne så det ske.

»Jeg tror, det er det sidste, du ønsker at gøre med nogen serie – prequel eller ej. Man forsøger ikke at haste det frem. Vi laver et pilotafsnit og tager vores tid og gør det ordentligt. Forhåbentligt kommer vi til at elske det og vil fortsætte, men jeg vil ikke have, at nogle af de ting, der skete denne sæson, skal diktere processen. Jeg har ikke lyst til at overgøre det. Vi har så mange forskellige serier, der udkommer i 2019, 20 og 21. Jeg synes, ‘Game of Thrones’ er fantastisk, men jeg har ikke lyst til, at HBO bare skal være et hjem for prequels og sequels og alt det«.

‘Game of Thrones’ finalen sluttede med et oplagt potentiale for en kommende sequel-spinoff med Arya Stark, som sætter kurs mod det ikke-udforskede territorium vest for Westeros, men den mulighed afviser Bloys blankt.

»Jeg vil gerne lade det stå som sit eget kunstværk. Jeg tror, det er bedst at prøve med prequels i andre områder af George R. R. Martins kæmpe univers. Det føles som det rette at gøre at lade serien stå som sin egen«.

Læs også: Når du er færdig med at tilsvine slutningen på ’Game of Thrones’, så tænk lidt over det store billede

Læs også: Anmeldelse af ‘Game of Thrones’ sæson 8 afsnit 6 – Verdens største serie sluttede anderledes, end jeg nogensinde havde forestillet mig

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Vi siger farvel til ’Game of Thrones’ og dykker ned i katastrofeserien ’Chernobyl’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af