Isaac Hempstead Wright (Bran) troede, ’Game of Thrones’-finalen var en joke

Isaac Hempstead Wright (Bran) troede, ’Game of Thrones’-finalen var en joke
Isaac Hempstead-Wright som Bran i 'Game of Thrones'.

(Artiklen rummer spoilers for finaleafsnittet af ’Game of Thrones’)

Det sidste afsnit af ’Game of Thrones’ er rullet over skærmene verden over, og det har tilsyneladende delt samtlige syv verdenshave i processen. Bran Stark løb i ellevte time afsted med seks kongeriger, hvilket nok overraskede de fleste – inklusive Isaac Hempstead Wright, der spillede rollen som den unge Stark. Wright afslører til Entertainment Weekly, at slutningen kom så meget bag på ham, at han begyndelsesvis overhovedet ikke troede, det var det rigtige manuskript, han havde fået fingrene i.

»Jeg troede helt oprigtigt, at det var et joke-manuskript, og at [showrunnerne David Benioff og Dan Weiss, red.] sendte alle et manuskript, hvor deres egen karakter ender på Jerntronen. ’Yeah, den var god, guys. Oh shit, er det rigtigt?’«

»Jeg er glad«, lyder det fra Wright, da han først havde sunket chokket. »Selv om jeg på en måde godt ville dø og medvirke i en god dødsscene med et eksploderende hoved eller noget«, konstaterer han dog ganske forståeligt.

Dog vidste Wright godt, at afslutningen ikke ville falde i god jord hos samtlige ’Game of Thrones’-fans: »Det er så svært at afrunde en serie så populær som denne uden at pisse nogle mennesker af. Men jeg tror ikke, der er nogen, der finder det forudsigeligt, og så kan man ikke håbe på mere. Folk bliver vrede. Der kommer til at være mange knuste hjerter. Det er bittersødt, præcis som George R. R. Martin ville det. Det er en passende afslutning på denne episke saga,« konkluderer han.

Læs anmeldelse: Verdens største serie sluttede anderledes, end jeg nogensinde havde forestillet mig

Læs også: Når du er færdig med at tilsvine slutningen på ‘Game of Thrones’, så tænk lidt over det store billede

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Podcasten siger farvel til verdens største serie og snakker spoilers i finalen

Læs også: Hvilken fortælling fortalte ‘Game of Thrones’ egentlig?

Læs også: De største ubesvarede spørgsmål efter ‘Game of Thrones’-finalen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af