‘Too Old To Die Young’-hovedrolle: Nicolas Winding Refn »gik ud af sit gode skind« under optagelserne

‘Too Old To Die Young’-hovedrolle: Nicolas Winding Refn »gik ud af sit gode skind« under optagelserne
Miles Teller i 'Too Old To Die Young'.

Nicolas Winding Refns Amazon-serie ‘Too Old To Die Young’ er uden tvivl en af de mest ventede serier denne sommer. Og med en spilletid på over 15 timer fordelt på 10 afsnit, er der ingen tvivl om, at Refns seneste udspil er en filmisk tour de force, der tager formatet nye veje.

Det bekræfter hovedrolleindehaver Miles Teller i forbindelse med seriens premiere på Cannes-festivalen, hvor afsnit tre og fire vises i disse dage. I et interview med Indiewire fortæller skuespilleren, kendt fra blandt andet ‘Whiplash’, »at hver episode var som sin egen independentfilm«.

»Nic sagde, at optagelserne ville tage syv måneder, at vi ville optage i kronologisk rækkefølge og at det er en 15 timer lang film, der er en odyssey for min karakter. Det er så fedt. Jeg har ikke lavet noget i kronologisk rækkefølge siden teatret. Der er noget helt specielt over at gøre det. Du er i øjeblikket sammen med din karakter, og du kan skifte tingene, som de udfolder sig«, siger Teller.

Skuespilleren fortæller, at det hårde arbejdspres nær drev den danske instruktør til vanvid:

»Det var helt klart en udfordring. Det var ligesom at optage syv spillefilm i rap. Ingen pause. Nic gik ud af sit gode skind omkring afsnit 7. Han nægter at tage til takke med noget, der er middelmådigt«.

Løsningen på de nedbrydende optagedage blev at have det lidt sjovt på settet. Teller fortæller, at Refn gav filmholdet kasketter med teksten »Make TV Great Again«, mens han også ugentligt sendte en Trump-agtig email til studieoverhovederne på Amazon:

»Bogstavelig talt hver fredag skrev han en mail til spidserne i Amazon med hans version af en Trump-stemme. Han ville sige: ‘Jeg er den bedste instruktør, nogen nogensinde har arbejdet med. Deres evner vokser på grund af min instruktion. Det går som smurt og I kommer til at elske det. Det kommer til at blive stort. Det største show nogensinde for Amazon«.

‘Too Old To Die Young’ får premiere 14. juni på Amazon Prime.

Læs også: Se den første trailer til Nicolas Winding Refns ’Too Old To Die Young’ – premieredato afsløret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af