‘Game of Thrones’-castet krummer tæer over behind the scenes-optagelser fra første sæson

‘Game of Thrones’-castet krummer tæer over behind the scenes-optagelser fra første sæson

‘Game of Thrones’ er endegyldigt forbi efter ti års optagelser. Isaac Hempstead Wright, Maisie Williams og Sophie Turner, der spiller Bran, Arya og Sansa Stark, er praktisk talt vokset op sammen på filmsettet, eftersom de begyndte på optagelserne, da de var henholdsvis 11, 12 og 14 år gamle. Så det blev et kærkomment gensyn med deres kiksede fortid, da Conan O’Brien inviterede dem forbi sit talkshow sammen med Kit Harington.

Stark-børnene og fætter Jon kan næsten ikke være i sig selv, da O’Brien viser dem en række behind the scenes-optagelser fra settet – optagelser, der går helt tilbage til starten af første sæson, hvor Haringtons kæbeparti stadig var helt glat som en babynumse.

»Fuck off«, udbryder Harington, lige så snart han ser sit ti år yngre selv, og Turner holder sig skamfuldt for ørerne, da hendes 14-årige jeg begejstret siger: »Oh my god, jeg er i middelalderen, jeg er ikke i 2009 længere«.

Klippet med Conan O’Brien er kun en lille bid af en længere genforeningsvideo, der bliver en del af det samlede bokssæt ‘Game of Thrones: The Complete Collection’, som kan købes 3. december i år. Sættet inkluderer alle sæsoner af serien, dokumentaren ‘The Last Watch’, slettede optagelser og andet bonusmateriale.

Læs også: ‘Game of Thrones’-stjernernes psykiske nedtur er slet og ret tankevækkende

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Vores største håb for ‘Stranger Things’ sæson 3: Nye monstre, færre klicheer og Steves hår

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af