Lena Dunham vender tilbage med ny serie for HBO

Lena Dunham vender tilbage med ny serie for HBO
Lena Dunham i 'Girls'.

Lena Dunham bragede ind på seriescenen med sin HBO-serie ’Girls’, som vores filmredaktør netop har placeret blandt de 50 bedste serier de seneste 20 år. Med sit næste projekt for HBO beskæftiger hun sig med samme aldersgruppe, men bevæger sig i den grad væk fra det New Yorks boheme-miljø. I sin kommende serie ‘Industry’ kommer det til at handle om en gruppe mennesker i 20’erne, som forsøger at etablere sig i finansverdenen i kølvandet på finanskrisen.

Ifølge Variety kommer serien til at handle om »en gruppe unge collegeuddannede, som konkurrerer om et begrænset antal jobs i en topinvesteringsbank i London. Grænserne mellem kollega, ven, elsker og fjende begynder hurtigt at blive sløret, som de fordyber sig i en verden af sex, stoffer og egoer såvel som handler og udbytte«.

Serien co-produceres af Mickey Down og Konrad Kay, som selv begge har en fortid i finansverdenen. Dunham er executive producer, og instruerer det første afsnit, mens der foreløbig ikke er planer om, at hun selv skal optræde i serien, som hun ellers gjorde i ’Girls’.

Dunham skriver på sin Instagram, at serien bliver en blanding af ’The Wolf of Wall Street’ og ’Melrose Place’, og at hun allerede er rykket til Wales for at begynde optagelserne.

Dunham stod senest bag serien ’Camping’ med mindre succes. Dunham er også tilknyttet som manuskriptforfatter på Steven Spielberg og J.J. Abrams’ projekt om en flygtnings vej fra Syrien til Sverige. Desuden kan hun opleves i en meget lille rolle i Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’.

Læs også: Tv-seriens guldalder 20 år: Efter et dødvande af middelmådighed vejrer filmredaktøren morgenluft

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af