Ny ‘Batman’-prequel følger unge Alfred – se traileren til serien ‘Pennyworth’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Robert Pattinson er allerede bekræftet til at spille Bruce Wayne i sine yngre dage i den kommende Batman-film – og nu bliver tiden så skruet yderligere tilbage i Epix’ kommende tv-serie ‘Pennyworth’, hvis trailer netop er offentliggjort.

Serien, der består af ti afsnit, bliver en prequel til det velkendte Batman-univers sat i 1960’ernes London. Her følger vi Bruce Waynes butler Alfred Pennyworth, der er i 20’erne og bliver spillet af Jack Bannon (‘The Imitation Game’). Pennyworth er tidligere soldat og arbejder sammen med milliardæren Thomas Wayne (Ben Aldridge), som senere i tidslinjen bliver far til Bruce Wayne.

»Jeg skal gøre mit bedste for at holde dig i live«, siger den endnu uprøvede og uskyldige Pennyworth til Wayne, og det bliver starten på et liv som Wayne-familiens fornemste beskytter, som vi kender ham i dag fra blandt andet Michael Caine og Jeremy Irons portrætteringer.

‘Pennyworth’ får amerikansk premiere 28. juli 2019 på Epix.

Læs også: Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Hypede ’Black Mirror’ og ‘Big Little Lies’ er tilbage – men én af superserierne skuffer

Læs også: Hvor sandfærdig er ’Chernobyl’? Her er den største kritik mod HBO’s hitserie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af