Ny video går bag om optagelserne til ’Bond 25’ på Jamaica

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens rygter om manuskript-problemer, skrottede scener, en skadet Daniel Craig og en uengageret instruktør fortsat omgiver produktionen af ’Bond 25’, har Bond-franchisen nu sendt en lille ’behind the scenes’-video ud – som for at forsikre om, at alt forløber, som det skal.

I videoen er vi med på settet i Jamaica til den kommende Bond-film til de friske (og enormt lidt Bond-klingende) toner fra Kully B & Gussy G’s ’Boom Shot Dis’. Videoen byder på en perlerække af intense blikke, masser af instruerende fagter fra instruktør Cary Fukunaga samt et par hurtige klip af Daniel Craig som Bond for femte og formentlig sidste gang.

Videoen tager os desuden forbi den tilbagevendende Jeffrey Wright som Felix Leiter samt Lashana Lynch i rollen som den nye karakter Nomi.

‘Bond 25’ planlægges at ramme de danske biografer den 2. april 2020.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af